menu i tapes medievals
MENU PRATDIP LLEGENDARI
APERITIU DE LA CASA
- ESPASA DEL COMPTE ONORACIO DIP
- CREMA DE CARBASA.
- SANG DE DIP.
1R PLAT A ESCOLLIR
- BAIJOQUES SALTEJADES AMB XISTORRA.
- COLIFLROR GRATINADA AMB BACON.
- MIGUES.
- REMENAT DE ROVELLONS AMB LLAGOSTINS.
- FABES A LA CATALANA.
2N PLAT A ESCOLLIR
- ÁNEC AL FORN I VERDURES
- BACALLÀ A LA SANTURCE
- CANELONS DE FLOR DE COL.
- TERNASCO AL FORN I VERDURES.
- SOLIMILLO AMB CREMA DE POMES I BOLETS.
3R POSTRES DE LA CASA A ESCOLLIR .
- CREMA CATALANA MEDIEVAL.
- MASEDONIA DE FRUTS DE TARDOR.
- FLAM D’OU AMB NOUS.
- PASTEL DE GARROFA.
AIGUA ,SANIA DE DIP , VI I CAFE
PREU 20 €
TAPES MEDIEVALS
* ESPASA DE COMPTE DIP ( EMBUTITS).
* LLANÇA DE COMPTE DIP ( VARITAT DE CARN).
* ESPASA DE PORC ( BOTIFARRES I LLONGONISA).
* ESPASA DE L’HORT.
* CALLÓS.
* CATAPULCA DE MIXERNONS ( FABES SEQUES A LA MURCIANA).
* CATAPULCA D’ ESTOFAT DE PORC SENGLAR.
* REMENAT MAR I MUNTANYA.
*ESCUT MEDIEVAL ( PA , CEBA CONFITADA, PATE I PERNIL DEL PAIS. )
*MUCLOS AL VAPOR O MARINERA
* CALAMARS ROMANA O LA BRASA.
*CARAGOLS AMB SALSA O ALL I OLI.
* SARDINES I BOQUERONS A LA PA PILLOT.
* VARIETAT DE TORRADES.
* PARRILLADA DE CARN I VERDURES.
* ESPASES DE : VEDELLA, CONILL, POLLASTRE.
TAPES MEDIEVALS
* ESPASA DE COMPTE DIP ( EMBUTITS).
* LLANÇA DE COMPTE DIP ( VARITAT DE CARN).
* ESPASA DE PORC ( BOTIFARRES I LLONGONISA).
* ESPASA DE L’HORT.
* CALLÓS.
* CATAPULCA DE MIXERNONS ( FABES SEQUES A LA MURCIANA).
* CATAPULCA D’ ESTOFAT DE PORC SENGLAR.
* REMENAT MAR I MUNTANYA.
*ESCUT MEDIEVAL ( PA , CEBA CONFITADA, PATE I PERNIL DEL PAIS. )
*MUCLOS AL VAPOR O MARINERA
* CALAMARS ROMANA O LA BRASA.
*CARAGOLS AMB SALSA O ALL I OLI.
* SARDINES I BOQUERONS A LA PA PILLOT.
* VARIETAT DE TORRADES.
* PARRILLADA DE CARN I VERDURES.
* ESPASES DE : VEDELLA, CONILL, POLLASTRE.