“Tardes de cuina”- Cuina de territori

Showcooking de producte local
"Tardes de cocina" - Cocina de territorio Showcooking de producto local Deviteca Espai Gastronòmic

Motivació

  • Gastronomia
    Gastronomia

Segment

  • Grups
    Grups

Descripció

Les “Tardes de Cuina” pretenen ser un punt de trobada on el denominador comú serà la cuina i tot allò que l’envolta. Parlarem de dubtes que tenim, buscarem solucions per tal que els plats del dia a dia siguin fàcils, gustosos i saludables... i tot això ho durem a terme al mateix obrador on cuinem els nostres plats.

Cuina del territori

  • Breu introducció dels productes que es conreen als nostres voltants (avellana, oli, mel...)
  • Nocions bàsiques sobre com aplicar-los a la cuina: picades amb fruits secs, dolços, vinagretes, salses, etc... 

Què inclou

  • Entrega del dossier amb les receptes dels plats que es cuinaran.
  • Classe de cuina de 1h 30 min.
  • Tastet dels plats cuinats. 

Altres consideracions

Grups entre 8 i 12 pax. 

El temps
Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant
Tivissa
Pratdip

Comparteix