“Tardes de cuina” - Cuina dels arrossos
Motivació
- Gastronomia
Segment
- Grups
Descripció
Les “Tardes de Cuina” pretenen ser un punt de trobada on el denominador comú serà la cuina i tot allò que l’envolta. Parlarem de dubtes que tenim, buscarem solucions per tal que els plats del dia a dia siguin fàcils, gustosos i saludables... i tot això ho durem a terme al mateix obrador on cuinem els nostres plats.
CUINA DELS ARROSSOS
Les bases per a fer un bon arròs:
Un bon sofregit, l’arròs adient, brou de carn o peix... i respectar el temps de cocció.
Parlarem de les diferents varietats d’arròs (arborio, bomba, carnaroli, etc)
Cuinarem diferents tipus d’arrossos: saltejat d’arròs, arròs melós, arròs caldós, risotto...
Què inclou
- Entrega del dossier amb les receptes dels plats que es cuinaran.
- Classe de cuina de 1h 30 min.
- Tastet dels plats cuinats.
Altres consideracions
Grups entre 8 i 12 pax.